APARICIONES

Ari Guada ha participat a la Televisió Catalana TV3 amb el programa «Això no és una cançó» amb Ramon Gener i juntament amb altres artistes on es va crear un vincle molt especial per aquest programa. Es tracta d’un programa de divulgació cultural ple de valors i missatges positius i molt significants.

Ari Guada hizo una entrevista en Doble tempo donde contó un poco su historia y la de sus canciones.
Ari Guada participó en un Cypher junto con otros artistas, grabado, editado y distribuido por la Norestekings con un beat de Madafactory.

L’Ari va explicar la seva experiència i recorregut als alumnes del «Pare manyanet» de Reus. Aquest van tenir l’oportunitat de fer-li preguntes i interessar-se una miqueta més per l’àmbit musical. Ella va explicar molts dels missatges que vol transmetre amb les seves canços i els hi va portar un detallet!

Junto a otro grupo de jóvenes de Tarragona, Ari Guada fué parte del equipo de eventos «Rapsody Nights» de música urbana. El proyecto no se tiro para adelante pero ellos cantaron un par de veces en «La Sala Zero» de Tarragona.

La «So What!?» es una organización de eventos de música que se realiza en la «Sala Zero» de Tarragona. Ari Guada participó en uno de sus eventos y a demás gano un sorteo!

Ari Guada ha participado en diferentes eventos culturales cómo

La fiesta del vi de Tivissa

Restaurant Les Tres esses de Montblanc

La Txaranga de Reus

La festa de Riuclar

Espai Kesse Tarragona

Espai La Palmera de Tarragona

Universitat de Lleida

La Santa Vermuteria de Lleida

La Sala Zero

El Cau

Pizza Boscos de Tarragona

Bar Ger Sant Pere de Ribes

Scroll al inicio